Jessica brengt een een eerlijke en pure keuken met een seizoensgebonden kaart die om de 3 weken verandert.
À LA MINUTE GESNEDEN CARPACCIO VAN RUND 21
rucola – parmezaan – olijf
RODE POON 24
sumak – citrus – panko
GEROOKTE WAGYU 26
broodsoufflé – tonijnmayonaise – mosterdzaad
INKTVIS 29
tomaat – kokosmelk – paprika – courgette
ZEETONG 43
FILET PUR 41
220 gr.
ZWARTPOOTKIP 36
witte asperge – vermouth – rozemarijn – morielje
ROGFILET 34
groene asperge – aardappelpuree – vin jaune
’s avonds is er geen mogelijkheid om één gerecht te bestellen
GRANNY SMITH 12
zuring – pecannoot – yoghurt
KAASBORDJE 16
Selectie 5 kaasjes van kaasaffineurs Van Tricht
VERRASSINGSDESSERT 12
volgens inspiratie van de chef
HUISGEMAAKT VANILLE-IJS 12
chocoladesaus – cookiecrunch
© 2022 Restaurant Yelo | BE 0628 808 933 | site by Zilt Design